Szeretetmeditáció
Meditációk

Szeretetmeditáció

A szívcsakra a szeretet központja, a lélek kapuja. A szívcsakra nyitás mély folyamat. Éld át, velem. 

A szívcsakra a test energetikai középpontja, a csecsemőmiriggyel és a szívvel áll szoros kapcsolatban. A mellkas közepén, kitartó gyakorlással érzékelhető. Levegő elemű, nőies polaritású.

Köszöntelek a Rú-Naliní Szeretetmeditációmban

A meditáció díjmentes.

Ha bárhol, bármikor az életutad során sérült benned a szeretet, akkor teljesen más jelentést hordoz számodra már maga a szó is. S a szeretet amíg sérült jelentéstartalmat képvisel számodra, addig nem más mint egy félreértett üzenet.

Ebben a meditációban lehetőséged van működésbe hozni a te saját támogató és szeretetteljes erőforrásaidat. Aktivizálni. Emlékezni rá. És hagyni áramlani, majd hagyni meggyógyulni. 

A tiszta, isteni szeretet áramoltatása szakrális, szent folyamat 

Mikor megnyitjuk a szívünket, új, megtisztult lehetőségek és tapasztalatok áradnak be az életünkbe. A szív a szeretet, az elfogadás és az együttérzés központja, amit fájó élmények után önvédelemből gyakran bezárunk, öntudattalan védelmi mechanizmusok során. A meditációban megengedjük magunknak, hogy elmerüljünk azokban az érzésekben, amelyek gyakran a mindennapi zaj és zajlás árnyékában maradnak. Ebben a csendben találkozhatunk önmagunkkal, és a Mindenható jelenlétével is.

Ez a meditáció arra hív téged, hogy mélyebben elmerülj a belső valóságodban, és hogy nyisd meg a szíved szent terét. A nyitás egy csodálatos lehetőség arra, hogy felfedezd és megtapasztalhasd a benned szunnyadó isteni erőteret. Mély lelki utazásra hívlak, ahol felfedezheted a saját életed értékét és értelmét. Megtapasztalhatod az összekapcsolódás érzését másokkal, és átélheted, milyen szellemi közösségben lenni. A meditáció nem csak a belső világunkat nyitja meg, hanem az összeszövődő emberi kapcsolatainkat is megerősíti.

A szakrális és spirituális dimenziója a szívtér nyitó meditációnak lehetővé teszi, hogy érezzük a magasabb rendű erők jelenlétét. Megnyitja a kapukat az isteni szeretet és bölcsesség irányába, ami átjár bennünket és segít mélyen kapcsolódni az Univerzummal.

Tárd fel a szíved mélyebb rétegeit, hogy méltósággal, lélekkel és örömmel élhesd az életedet. Meghívlak arra, hogy légy nyitott erre az utazásra, és engedd meg, hogy a szíved szent terét bevilágítsa az isteni szeretet fénye.

Szeretet
A szeretet a szív szándékával áramlik azokra, akiknek küldöd.

A szívcsakra szanszkrit neve: Anahata (ami annyit jelent, hogy örökké megújuló)

A szívcsakra legfőbb üzenete: A szeretet valójában töretlen, és önmagából fakadóan örökké megújuló.

Szívcsakrát megnyitó mantra: YAM

A Rú-Naliní Szeretetmeditáció központi gondolata: Össze vagyok kapcsolva minden létező, érző lénnyel. Ugyanannak a forrásnak a végtelen szeretete árad bennünk.

Zene: Music for body and spirit – Meditation music

Az 528 Hz-es frekvencia lehetővé teszi, hogy mentális pihenésed, mély lelki tapasztalataid és szellemi ébresztő élményeid lehessenek. Regenerálja és harmonizálja a DNS-t a legmélyebb rezgéstartományban. 

medi

Ha szeretted a hangomat, és kíváncsi vagy még több meditációra tőlem, nézz szét itt a Meditációk menüpontban. 

Ha klassznak találtad a zenét iratkozz fel a meditációs csatornájára.

Ha tetszett a meditáció iratkozz fel az én youtube csatornámra is itt.

Köszönöm, ha engem választasz lélekébresztő útitársadnak!

Tetszett? Támogasd a munkámat. Oszd meg! Köszi! 🙂

Y