Mentoring Veszprém

Sikerorientált konzultáció – Mentoring

Ha már van rutinod önismeretben, nem akadályozod magad semmiben, hanem hajlandó vagy megtenni azokat a siker tippeket, és hatékonyságnövelő tanácsokat, amiket mentorként adok jó helyen jársz. Mentoring folyamatban miután megismertem a kihívásodat, erőteljes útmutatást adok a vállalkozásodban, karrieredben, vagy a márkaépítésben.

Ez a konzultáció minden végzettségemre alapozott tudásom, élettapasztalatom, lényeglátásom, rendszerszemléletem, bölcsességem ötvözete, és alternatívája bizonyos szituációkra. Elsődleges prioritásom ebben a konzultációs formában, hogy gyors és tartós fejlődést, változást érj el a kérdésedben, amivel hozzám fordulsz.

Elkísérlek a szakmai fejlődésed során!

Példát mutatok neked a saját sikereim mentén. Fejlesztem a tanulási hatékonyságodat, aktívan odafigyelek minden részletre ami elhangzik a feltárás során. Megfigyelem milyen gyakorlatok mentén érted el, azt amivel foglalkozol, megkeresem a hiányzó láncszemet és a tudatosságod növelése érdekében könnyen alkalmazható, hatékony tanácsokat adok a további lépésekre. Visszajelzést, és ha szükséged útmutatást adok mind az önfejlesztésedre, karrieredre, személyiségedre, vállalkozásodra. Támogatlak abban, hogy képes légy betartani mindazt, amiben maradunk

Mivel rövid idő alatt közvetlen és intenzív ismereteket kapok rólad, a gondolkodásodról, lényedről, eddig elért siker folyamataidról, és a saját közegedről is, ezért ezen tapasztalatok révén és ezekre építve jól kombinálható képzési anyagot, e-learninget, kiegészítő workshopot, szervezetfejlesztési, vezetőfejlesztési vagy egyéb hatékonyságnövelő egyéb közös munkát is ajánlhatok neked.

Y