Szeretet

Átárad rajtunk a szeretet

Az egyik kliensem ma azt kérdezte, hogy szerintem hogyan nyilvánul meg Isten az emberi kapcsolatainkban?

Visszakérdeztem tőle ugyanezt – majd, hogy mindketten tanuljunk – együtt formáztuk meg a választ. Gondoltam megosztom veled is mire jutottunk, hogy téged is inspiráljalak haladni a belső béke irányába.
A lelkiségünkben az isteni szeretet különböző módokon nyilvánulhat meg, amennyiben tudatosan felismerjük és megéljük, úgy mélyebben. Amikor a magasztosabb szeretet átáramlásában minden jelenlévő közel áll a belső békéhez, akkor az emberi kapcsolatunkban az isteni szeretet áthatol és egymás felé vezet minket. Akár egy konfliktusban is!

Átárad rajtunk keresztül a szeretet!

Ilyenkor mi magunk, és a körülöttünk lévő kapcsolatok is tele vannak szeretettel, elfogadással, együttérzéssel, gyengédséggel, megbocsátással. Ha az önátadás útját választjuk, Isten segít meglátni és értékelni a másik személy igazi lényét, a külső vonzások és az egó illúziói mögött. E szeretet segítségével az emberi kapcsolatainkban lehetőség nyílik a gyógyulásra, a növekedésre és a fejlődésre. Isten támogatást nyújt a közös célra való összpontosításban, az együttműködésben és egymás inspirálásában. Segít feloldani az elválasztottság érzését, és helyette az egységet, s a mélyebb kapcsolatot (lelkit, szellemit) hozza elő belőlünk.
Isten átárad
Isten utat mutat, és átárad rajtunk
Amikor felfedezzük a mélyebb szeretet jelenlétét és hatását, Isten személyesen is megnyilvánulhat számunkra. Nem feltétlenül fizikai jelenésként, hanem az extrasense érzékelésünk által. Áthat bennünket. Általa megtapasztalhatjuk az egyesült tudatosságot, a harmóniát és a transzcendens szeretetet, amely mindenkiben ott van, és ami összekapcsol bennünket az Univerzummal.
Amikor elkötelezettek vagyunk Isten felé, akkor az isteni jelenlét árad a kapcsolatainkban és áthatja mindazt, amit megosztunk egymással. Így az emberi kontaktusokban Isten hatni tud, inspirálhat minket, segíthet nekünk a lelki önmegvalósításban és a transzcendens szeretet megtapasztalásában, bárki iránt.

Csodákat, és a szentség különböző formáit élhetjük át

Isten, ha jól érezzük a beszélgetőtársammal, akkor talán megnyilvánítani, és kibontakoztatni tudja az elfogadó, adakozó szeretet minőségét bennünk, és egymással való kapcsolódásainkban. Ezzel közelebb kerülhetünk a személyiségünkön túli lelkivilágunkhoz. Az élet valódi céljához. És a versengésre, közönyre, mesterséges manipulációra épülő világot segíthetjük visszafordulni a szeretet, az egység és az összefogás felé. Az önszeretetünk, belső békénk és a magasabb jó szolgálatában.
Tipp:
Te hogyan kapcsolódnál mindehhez? Milyen érzéseid, gondolataid lennének amivel kiegészítenéd ezt a szépséges témát? Benned, és a kapcsolataidban hogyan jelenik meg Isten szeretete? Készíts magadnak egy forró teát, és amíg elkortyolod keresd magadban a válaszokat…

Szeretnél még Istenről olvasni? Nézd meg a további bejegyzéseimet Róla. 


Fotók: Freepik
Tetszett? Támogasd a munkámat. Oszd meg! Köszi! 🙂

Y